#koselig (en interiørblogg)

Vi har flyttet fra hus til leilighet. Omtrent som pensjonister gjør, bortsett fra at jeg ikke er pensjonist. Det kan ikke bety annet enn at jeg er langt forut for min tid på boligfronten, og at en interiørblogg med enormt gode tips er nærmest som et samfunnsansvar å regne.

Dette er noen av innleggene jeg planlegger:

  1. Å flytte fra 244 til 84 kvadratmeter, hvordan i alle dager kommer man på det? (Uten å røpe for mye kan jeg si at endring av sivilstatus med en påfølgende tur i nettbanken ikke er helt uten betydning i denne sammenhengen).
  2. Å flytte fra 244 til 84 kvadratmeter, hvordan i alle dager får man plass til alle tingene sine? (Lurespørsmål, det gjør man selvsagt ikke. Her finnes det en del artig bildedokumentasjon. Kommer tilbake til det. Øvrige stikkord: finn.no, fyllinga, autorisert pyroman.)
  3. Nye interiørstiler. Her vil jeg blant annet presentere «den egentlige shabby chic», «shabby chic gone too far», «indisk minimalisme», «war zone» og, dagens tema, «koselig» (fortsetter under bildet).

Interiørstilen «koselig» (#koselig #lykke #nytøyeblikket #lifewithkids #mindfulness) er en stil som i all sin enkelhet (tøm ut det du har som er koselig å leke med)! kan være vanskelig for voksne å gjenskape (MÅ DU TØMME UT ALT DET DU HAR!?!)

Her gjelder det å jobbe mot egne instinkter, og mot konformiteten. Glem alle interiørtips som sier at det er viktig å ha det rent og ryddig rundt seg for å få fred i hodet. Tenk ut av boksen, både bokstavelig (se bildet for tips) og i overført betydning: Hvor pleier det ikke å være koselig? Hvor kunne det vært ENDA koseligere? Så er det bare å la det stå til.
En vanlig arbeidsmetode for naturtalenter innen denne stilen, er å glemme tid, sted og rom, for ikke å snakke om lekser. Alltid glem lekser. Ta det koseligste du har, ta mye av det, og slå deg ned i en krok. Gjerne på husets eneste baderom, hvor du er sikret en jevn strøm av publikum til det du skaper, og hvor gjestene får en naturlig anledning til å beundre verket.
Du er også nesten garantert at når den i huset med ufrivillig hovedansvar for rydding omsider oppdager dette (vedkommende rykker stadig bakover i dokøen og kommer sjelden til før alle er i seng), er han/hun såpass ferdig med dagen at det er helt uaktuelt å rydde unna verket med det aller første.
#koselig er dermed, i likhet med flere av de andre interiørstilene vi skal komme innom, en stil med god overlevelsesevne.

Blogglistenhits

5 tanker om “#koselig (en interiørblogg)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s