Velkommen, fortidligjulen!

img_8686Vi bare gjorde det, vi. Mandag 21. november satte vi takstativet på bobla og kjørte til hagesenteret for  å kjøpe juletre. Det var ikke allverdens å velge mellom, det så nesten litt utplukket ut, men det viste seg at vi var så tidlig ute at hagesentermannen ville ta bilde av oss for å legge på facebook-siden deres. Vi sa ja, vi. Er det jul, så er det jul.

fullsizerender-kopiEtter noen år med famling og juledepresjon fant vi vår nyfamilie-variant av jula i år. Det var intet mindre enn en ny tradisjon som ble etablert mandag denne uka: Fra nå av skal vi være sykt tidlig ute med juletre, hvert år.

img_8688

Vi har funnet fram nisser og engler, julefilmer og julebøker. Vi har bestilt julematkasse, og bakt (og spist opp) første runde med julekaker. Vi har klippet snøkrystaller i papir til vinduene, og hengt opp bling-bling-julestjerna. Vi har spilt julemusikk og sett Arthurs julegaverace.

img_8678

Og pakkekalender. (Bokstavelig talt til å spise opp; et naturlig kompromiss når mor ELSKER pakkekalender og ungene helst vil ha sjokoladekalender.) Med 24 pakker til hver, selv om de bare er her annenhver uke, også i desember. Skal det være, så skal det være.

Vi driver jo med sånn annenhver uke-liv. Da må vi enten klemme inn dobbelt så mye jul på halve tiden, eller begynne mye tidligere enn før. Eller begge deler, som det nå plutselig ser ut som vi ligger an til…

Det er jo til og med snart desember?

Blogglistenhits

3 tanker om “Velkommen, fortidligjulen!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s