Campingliv

 

beduincamp
zzz

Beduincamp i stua, dag 3. Beduin (9) motsetter seg pålegg om riving. Hun har sovet i campen to netter. Mora til beduinen mangler alle kjøkkenstolene, all plass på stuegulvet og etterhvert generell tålmodighet.

 

For øyeblikket har beduinen sitt ned-aksjon inni teltet, med kakao og lapper med jordbærsyltetøy, og kan således ikke flyttes uten at det kommer kliss på alle husets tepper og puter. «Og da må du vaske det», sier beduinen i en kort kommentar, som vanskelig kan oppfattes som annet enn en trussel. Det tilspisser seg raskt nå.

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s