Mest (og minst…) lest i 2016

Her er noen av innleggene våre som ble mest (og minst) lest på Seks og samliv i 2016:

Tre på topp:

  1. Den andre kvinnen: Denne ble opprinnelig skrevet til en morsdag, og har siden vært publisert hos Tara.no, hvor vi har en spalte hver uke. Den tikker og går og deles jevnlig, som en honnør til stemødre og bonusmødre som fortjener (minst) en blomst.
  2. Voksenblakk: Denne ble skrevet på utpust etter at vi kom hjem med tom ferielommebok og stekeovnen gikk i stykker. Siden det har oppvaskmaskinen også gått i stykker. Jeg bare nevner det.
  3. Konfirmasjonsinvitasjonskomplikasjoner: Opp som en løve, ned som en skinnfell… Historien om en invitasjon som ikke ble så elegant som vi hadde tenkt.

Og dere liker åpenbart rot og hverdagsforviklinger, for historien om mus på morgenkvisten, om feriekabal i nyfamilien (you know; etter at samboeren til eksen til samboeren til eksen har fått det til å gå opp på den ene siden, og eksen til samboeren med partner har fått sjekket med enda en eks, er det bare å bestille ferie!) og innslag av rot og reptilhjernehumor, for de neste innleggene på statistikken handler stort sett om det. (Er det fordi vi har mer rot og kaos enn dere, og vi blir litt som et sirkus, eller fordi det er fint at det er sirkus hos oss også, og ikke bare hos dere? Vær så snill å la det være det siste!)

Langfingeren til Sylvi og intervjuet om bokprosjektet vårt ble også lest av mange.

Sånn passe:

Ekstremt juicy innrømmelser om nettdating og fiktive spåkoner havnet midt på treet på statistikken. Der fikk vi den. Aldri mer juicy innrømmelser!

På bunnen:

Det er jo så in med rydding, at en skulle tro en selvransakende, marie kondosk gjennomgang av bokhylla hadde noe for seg. Men av innleggene som ble skrevet i fjor, havnet dette i bunndivisjonen. Kanskje fordi det var Tara-versjonen av det som ble delt på Facebook, eller kanskje fordi det suger. Det er neimen ikke godt å si:

Alt jeg ikke er. Tjukke, blanke, fine bøker om vin og druer og distrikter og bouquet. De står og pynter i hylla, men jeg kan ikke huske at jeg har lest dem. Jeg som er så glad i vin? Det er litt rart. (forts.)

 

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s