Antikk takk

Eldstebarnet ble konfirmert i fjor. I april. Vi kom aldri så langt at vi fikk laget noen fancy invitasjon, så vi endte opp med å lage en facebook-event. Det gikk for så vidt greit; tenåringen ble konfirmert, og det kom helt ekte gjester. Mat og kaker hadde vi også.

For å kompensere for den litt uortodokse invitasjonen var vi veldig raske med å lage takkekort.

De blanke, fine takkekortene ble liggende ubehandlet hos tenåringen ganske lenge. Hun fikk til slutt et ganske tydelig press på seg, i form av det såkalte «mammablikket». Kortene ble skrevet, pakket og frankert.

Så ble de lagt i skapet. Av meg. Jeg fant dem i går.

Spørsmålet som gjenstår nå, ti måneder senere, er hvordan i alle dager jeg skal få sendt dem ut, uten å havne i et alt for dårlig lys. Jeg finner ingen informasjon om hvordan slike situasjoner skal håndteres, verken i selvhjelpsbøker eller glansede magasiner.

  • Skal jeg prøve å legge skylden på noen andre?
  • Skal jeg først sende julekortene fra 2014 (som jeg fant på samme sted i skapet), og sende takkekortet et par dager etterpå, mens folk fortsatt rister sånn på hodet av julekortet at de ser litt dobbelt?
  • Skal jeg sende det ut sammen med invitasjonen til neste konfirmasjon, som tross alt er om bare to år?
  • Skal jeg sende dem i april, og late som det hele tiden var meningen å vente ett år? Det blir jo litt som Facebook memories, bare i papirutgave? Dette er min foreløpige favoritt.

Gi råd! Jeg har ikke vært voksen mer enn drøyt halvparten av livet, så jeg har ikke fått helt dreisen på det ennå.

 

takkekort
Antikk takk: Takkekort fra 2015. Frimerker fra da han med fela vant MGP. I bakgrunnen en stabel usendte julekort fra 2014. Adulting is hard.

 

Blogglistenhits

6 tanker om “Antikk takk”

  1. Bunken på 30 julekort fra jula 2015 ligger fortsatt like blanke og fine i en skuff. I år hadde vi null ambisjoner og sendte ikke ut et eneste ett. Til neste år kan jeg kun skylde meg selv om det går skeis…..

    Når det gjelder konfirmasjonen er det bare å legge seg langflat på fb-eventet og opplyse om at endelig- endelig kommer det takkekort #bedresentennaldri Aldri undervurder full og total innrømmelse av feil og mangler.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s