Vil du se rompa mi?

Nå tror du kanskje at dette er en lureoverskrift bare for å få sykt med klikk, men det er faktisk ikke det. Jeg har i løpet av formiddagen gledet en hel haug med folk bare med å vise rompa.

Jeg skulle på trening, men det hadde jeg glemt helt fram til et kvarter før den begynte. Så jeg ramlet opp i det første jeg kom over av treningsklær, og løp av gårde i full fart.

Treningssalen var stappfull; det var bare plass helt  foran. Underveis i timen ser jeg i de digre veggspeilene at de bak glaner på meg. «Hæ, gjør jeg noe feil», tenker jeg, og konsentrerer meg om å gjøre dype, gode knebøy. Mer glaning. «Det kan ikke være musklene», tenker jeg, men vurderer å flekse. Jeg bestemmer meg for at de bare prøver å se seg selv i speilet, men at jeg står litt i veien. 

Og så kommer jeg hjem og begynner å kle av meg for å gå i dusjen. Da oppdager jeg at jeg har på meg min aller festligste undik; den hvite med store svarte blomster på. Full av bange anelser trekker jeg på meg tightsen igjen, og gjør knebøy foran speilet på badet. Tightsen er utpreget gjennomsiktig når jeg bøyer meg.

Og nå sitter jeg her og prøver å late som jeg har selvironi og kjempehumor på sånne ting. Foreløpig går det så som så.

Dette er en liten hverdagshistorie helt uten moral, fordi jeg bor i det som FN i dag har kåret til verdens lykkeligste land, og følgelig ikke har så mange andre bekymringer i livet.

Gloeden,_Wilhem_von_(1856-1931)_-_NapoliFoto: Wilhelm von Gloeden (1856–1931), Three youths at Villa Barbaja in Naples. Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1080889

Blogglistenhits

6 tanker om “Vil du se rompa mi?”

      1. Det handler visst om å gi og ta 😉 Enten det er i familier eller på treningssentre….Du får satse på karma, nå har du gitt så mye at universet sikkert gir deg vanvittig mye tilbake!

        Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s